Sekreti i Selinit dhe Demirit është në rrezik, ai merr një vendim të papritur – Korrieri.net


Selin pëson një incident dhe lëndon këmbën. Ajo dhe Demir sa vjen e bëhen më të afërt me njëri-tjetrin. Ndërkohë në shtëpinë e tyre po përgatitet një festë për ditëlindjen e Selinit.

Sekreti i Selinit dhe Demirit është në rrezik por ata shpëtojnë falë Ibos. Demir dëgjon se Alara ka mësuar sekretet e tij dhe tani duhet të veprojë. Një rrëfim nga Selin e shtyn Demirin të marrë një vendim të papritur.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *