Selin heq dorë, merr vendimin për Demirin – Korrieri.net


Prindërit e Selin largohen nga shtëpia. Selin i përcjell me lot në sy. Burak vazhdon të thur plane për të larguar Demirin. Selin kërkon të dijë më shumë për prindërit e Demirit, por ai nuk ka dëshirë të flasë për ta.

Burak i premton Selinës se do ta largojë Demirin nga kompania, por Selin nuk e dëshiron këtë. Demir dhe Selin punojnë së bashku dhe arrijnë të merren vesh me njëri-tjetrin.

Alara vazhdon të ëndërrojë se mund të ketë diçka me Demirin. Selin gëzohet kur mëson se Ajda është lidhur me Ibon dhe Merve është martuar me Borën.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *