Selin e dëshpëruar nga njëra anë dhe Demir nga ana tjetër presin të vetëm në restorant. Kush ua ka bërë atyre këtë lojë?

Selin mes lotësh dhe e lënduar nga fjalet e Demirit kërkon të largohet nga ai, por një puthje do të ndryshojë gjithçka. Burak ndërkohë sheh çdo gjë nga larg. Si do të reagojë ai pas gjithë kësaj?

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here