Seriozisht e keni ju/ Tërbohet Sindi: Ngrihet t’i bjerë Mevlanit

0
16

Një koment i Julit që nuk u prit aspak mirë nga Sindi , bëri që kjo e fundit të shpërthejë në studio dhe madje u largua.

E gjitha nisi, kur Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte

Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të g odasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here