Kan përpiqet të afrohet me Melon duke e mashtruar. Serkanit i del një punë urgjente dhe largohet. Eda e kërcënon se do ia hedhë telefonin në pishinë.

Serkan nuk bindet dhe Eda hidhet në pishinë. Serkan vrapon menjëherë për ta shpëtuar duke qenë se ajo nuk di not. Serkan detyrohet të qëndrojë në darkën mes tyre dhe Selinit.

Selinit i bie në dora kontrata e Edës dhe Serkanit. Këta dy të fundit vendosen në një situatë të vështirë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here