Sh.përthim i fuqishëm jashtë zyrave të kompanisë së bashkëshortes së kryeministrit

0
16
Disa bombula gazi u vendosen dhe shpe.rthyen mbremjene sotme jashte nje kompanie ne Athine, e krijuar nga gruaja e Kryeministrit, Mareva Grabovski Mitsotaki.

Autorët vendosën bombola gazi jashtë zyrave të kompanisë, duke shkaktuar dëme materiale për shkak të shpërthimit. Forcat e policisë dhe të zjarrfikësve kanë nxituar në vend ndërsa po zhvillohet një hetim nga Sigurimi i Atikës.

Mareva Mitsotaki kishte njoftuar në verë që po linte të gjitha aktivitetet e biznesit të ndërmarrjes Zeus + Dione. Kjo është hera e dytë që zyrat e kësaj kompanie s.ulmohen, pasi një gjë e ngjashme kishte ndodhur përsëri në shkurt 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here