Tre shqiptarë kanë mbetur të vd.ekur orët e para të mëngjesit së të martes në Romë, si shkak i një ak.sidenti me makinë. Kanë arritur të marrin ndihmën e parë nga qytetarët që janë gjendur pranë, por nuk kanë mundur të mbijetojnë.ROMË– Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Romë të Italisë ku kanë mbetur të vd.ekur 3 shqiptare nga e njejta familje.Tre shqiptarët kanë gjetur vd.ekjen teksa makian me të cilën po udhëtonin ka përfunduar në kanal, në Romë.Aksidenti ndodhi në orët e para të mëngjesit të së dielës. Tre vi.ktimat janë A.D 54 VJEC dhe L.D 47 vjeç dhe A.D 24 vjece.Nuk ka akoma informacione mbi ngjarjen. Ata janë gjetur të vd.ekur në makinën e rënë në kanal, e tipit Volksëagen ngjyre e zeze

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here