Të paktën gjashtë persona mbetën të pla.gosur kur një urë këmbësorësh u shemb në një autostradë në veriperëndim të Uashingtonit, rreth mesditës së të mërkurës.

Shembja e urës në Kenilworth Avenue dhe Polk Street bllokoi disa automjete nën rrënoja, përfshirë edhe një kamion.

Të plagosurit u dërguan në spital ndërsa incidenti shkaktoi radhë të gjata në një trafik kilometric që vazhdoi për disa orë.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here