Shikoni çfarë bëjnë fëmijët e pasur, jeta e shthurur e miliarderëve

0
78

This post has already been read 22 times!

Jeta e të pasurve me makina super luksoze të lara me ar, tigra si kafshë shtëpiake, tufa me para, janë vetëm disa nga detajet e djemve dhe vajzave miliardere që tregojnë se i kanë të gjitha.

Bëhet fjalë për të rinjtë e pasur arabë. “Daily Star Online” ka zbuluar një pjesë të jetës së shfrenuar të fëmijëve të sheikëve përmes këtyre fotove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here