Një grua e shpëtoi djalin e saj në një incident të tmerrshëm, duke e tërhequr atë nga makina e një rrëmbyesi përmes dritares, pasi djaloshi ishte rrëmbyer përgjatë një trotuari në Queens.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, një njeri i panjohur u kap në një video duke rrëmbyer pesëvjeçarin Jacob në rrugë në lagjen Richmond Hill, para se nëna e tij të mobilizohej për ta ndihmuar.

“Unë thashë, ‘o Zot, fëmijët e mi, o Zot, djali im’”, tha 45-vjeçarja Dolores Diaz Lopez.

Gruaja vuri në dukje se i huaji nuk tha asgjë kur e kapi djalin e saj, dhe se ajo nuk e kishte kurrë më parë.

Në një intervistë, Dias Lopez sqaron se ajo dhe fëmijët e saj ishin rrugës për të vizituar babanë e tyre rreth orës 20:00 të enjten, në Hillside Avenue në lagjen e New York City, kur burri doli nga një makinë e parkuar dhe vrapo tek ata.

Hetuesit thanë se nuk ka prova që të dyshuarit e njihnin nënën e djalit. I dyshuari për rrëmbimin e fëmijës dhe një burrë tjetër shihen në video duke ikur në jug të Hillside, para se të ktheheshin në perëndim në Jamaica Avenue.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here