Shkoi në Greqi për një jetë më të mirë/ 40 vjecari shqiptar gjendet pa jetë në shtetin helen…


Disa çaste më parë, një 40-vjeçar nga Dibra është gjetur i va rur në Iraklio të Kretës në Greqi.

Ndizen qirinj në nderim të policëve që vdiqën nga COVID-19 - inFokus

Njoftimin për këtë ngjarje të rëndë, e ka bërë të ditur Komuniteti Shqiptar në Hania, duke treguar edhe identitetin e shqiptarit, i cili quhet Altin Merdini.

Ndërkohë, Komuniteti Shqiptar në Hania dhe ambasadorja Luela Hajdaraga kanë kontaktuar me familjarët e të ndjerit që kërkojnë nga organet kompetente të Iraklios që të zbardhin ngjarjen.

Vlen të theksohet se është bërë e mundur nisja e trupit të tij për në Shqipëri.

Qytetarët do ndezin qirinj sonte për ta nderuar ikonën Leze Qena

The post Shkoi në Greqi për një jetë më të mirë/ 40 vjecari shqiptar gjendet pa jetë në shtetin helen… appeared first on Roba Da Albanesi.