Pamjet e pazakonta nga një dhomë hoteli, janë bërë virale  në rrjetet sociale.

Norman Cristian ka publikuar pamjet e një  krijese misterioze në Twëitter, ndërsa  po qëndronte varur në murin e dhomës së hotelit ku ai po qëndronte.

“Jam në Kamboxhia dhe kam hasur në diçka në dhomë. A e di dikush se çfarë është kjo,” ka pyetur ai.

Në rrjetet sociale pamjet e tij kanë qarkulluar në masë të madhe dhe një nga komentuesit i ka sugjeruar të largohet nga dhoma para se t’i ndodhë diçka e keqe.

Por, ka pasur edhe prej atyre që mendonin se bëhet fjalë për një video të rreme apo të edituar.

“Nëse është një video e formatit CGI, vetëm fikeni kompjuterin dhe do të zhduket”, ka shkruar një komentues. 

Guys I’m in Cambodia right now and I just found something in my apartment. Anyone know what this is? pic.twitter.com/mH7HcowVWW

— Schwab, Precursor Bioweapon Expert (@RealhumanSchwab) July 13, 2021

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here