Një ngjarje aspak e zakontë është shënuar sot në Gjykatën e Shkodrës, ku një person i dënuar i Burgut të Reçit teksa ka dalë para trupës gjyqësore ka shfaqur probleme shëndetësore.

Të dënuarit i ka rënë tensioni dhe është dërguar në spital për të marrë ndihmën e nevojshme.

Mësohet se kanë qenë policia e burgut të Reçit dhe grupi i shoqërimit, që kanë njoftuar urgjencën e cila se bashku me togën e shoqërimit e kanë dërguar të riun në spital.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here