Elvisi dhe Shqipja nuk ruajnë marrëdhënie të mira me njëri-tjetrin, madje kanë hedhur shpesh thumba në rrjete sociale. Duket se Elvisit nuk i del e keqja me ish-konkurrenten dhe e ka su lmuar sërish.

Ditën e djeshme Shqipja ishte në “E diell”, ku u përball me Tean. Ajo iu sul keq ish-konkurrentes, duke e akuz uar dhe komentuar çdo veprim të saj. Nisur nga kjo, Elvisi e ka ironizuar në rrjete sociale.

“-Sa vjeçe je dhe cili është objektivi i jetës tënde? -Unë jam 30 vjeçe dhe objektivi kryesor që kam në jetë është të merrem me jetën e dikujt që s’më ka bërë asgjë.

-Po për veten, ç’mund të na thuash? -Shiko, se “filani” ka bërë këtë, pastaj atë…

-Po ti për vete? -Po “filani” ka bërë këtë, ka thënë atë… -Aha, mir”, ka shkruar Elvisi.

Kujtojmë se dhe më parë ish-konkurrenti është shprehur se Shqipja i duket një njeri i v uajtur, prandaj nxjerr mllef dhe inat me këdo.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here