Një th irrje për ndihmë vjen nga Korça, ku një 27-vjeçare është diagnos itifikuar me leu çemi.

Kimio terapia dhe medeikamentet nuk kanë dhënë efektin e duhur për Drineda Avdi (Dangalli), ndaj kërkohet ndihma e shqiptarëve që 27-vjeçarja të kryejnë tra nsplant në Turqi.

27-vjeçarja është nëna e një djali të vogël dhe ka nevojë për ndihmën tonë.

Numrat e llogarive ku mund të kontribuoni i bën me dije Bilishti City:

Apel per Ndihmë ❗

Ndihmë të shpëtojmë jetën e një nëne dhe gruaje të re. Drineda Avdi ( Danglli) 27 vjeç ,lindur dhe banuese në Korçë ( Bilisht) është diagnostifikuar me Leuçemi ( Leukemia mio blastike acute) në Janar të vitit 2020. Kim ioterapitë dhe medeikamentet nuk kanë dhënë efektin e duhur dhe gjendja e saj sa vjen dhe përke qësohet. Familje Danglli të padorëzuar në zemër por pa fuqi ekonomike apelon per ndihmë, shpresa e vetme mbetet një tran splant në Turqi i cili kushton shumë dhe është i papërballueshëm për këtë familje që i ka drejtuar sytë nga zoti dhe mbahet me shpresë. Ju lutem kontriboni për shpëtimin e saj mesa të keni mundësi, rasti është u rgjent. Drineda është nënë e një djali të vogël dhe ëndrra e vetme e tij është të rritet me nënën pranë.

Të dhënat Bankare: Raifeissen Bank Sha

Numri i llogarise ne Lek: 0021123996

IBAN: Al 90202430050000000021123996

SËIFT code: SGSBALTX

Numri i llogarisë në Euro: 0031123996

IBAN: Al75202430050000000031123996

Sëift code: SGSBALTX

Mbajtesja e te dyja llogarive bankare dhe numer kontakti është Nëna e Drinedes, (Drita Danglli) +355676910594

Ju lutem kontribuoni dhe shpërndajeni!

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here