Shqiptarë viheni dorën në zemër, djali 2 vjeç ka nevojë për ndihmën tuaj që të jetojë: Duhet të shërohet nga sëmudja e ligë!

0
24

This post has already been read 14 times!

Rion Gashi, vuan nga Leuk imia Aku te Lymphob lastic. Dyvjeçari ka nevojë urgjente për shërim në Turqi.

Trajtimi i vogëlushit kushton 110 mijë euro, prej të cilave 30 mijë janë siguruar nga Qeveria e Kosovës. Shumë është e lartë dhe familja nuk ka mundësi ta sigurojë këtë shumë.

Njerëz të vullnetit të mirë ndihmën tuaj mund ta jepni në llogarinë bankare në emër të Zahide Gashi:

NLB IBAN: 17-01-01 8602 1444.65

SWIFT CODE: NLPR XK PR.

Apo duke kontaktuar edhe familjarët në numrin e telefonit: 049 118 968.

Familjarët futen në spital, rrëmbejnë të vdekurin bashkë me krevat - Gazeta  Mapo

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here