Shqiptarët ju kthyen kundër të gjithë/ Sindi flet me lot në sy: Po me familjen time ç’keni Julit i kërkoj falje po mos më o shqiptarë…

0
31

Sindi dhe Juli u pezu lluan nga “Përputhen” pas skandalit që ndodhi të hënën. Sindi reagoi ashpër pas një komenti të Julianit, i cili i tha “Je si vaji i Borshit, ekstra i virgjër” dhe ndërhyrjes nga ana e Mevlanit, të cilin t entoi ta go diste.

Për të gjithë këtë ngjarje, Sindi ka reaguar me një shkrim në Instastory ku kërkon falje publike për ekzagjerimin dhe tregon se gjatë kësaj kohe ka marrë shumë k ër cënime e ofe ndime.

“Përshëndetje të gjithë! Po prisja momentin që do kthehem në studio për të pranuar faljen e Julit dhe për t’i kërkuar falje atij dhe produksionit për ekzagjerimin e reagimit tim. Normalisht që pasi kam parë ritransmetimin, e kam vënë re që ai nuk e ka pasur me tendencë të keqe. Mbase të qeshurat që kanë shpërthyer nga të tjerët për batutën e thënë që realisht mua më prek jo për faktin se jam e virgjër që realisht më kanë bërë të reagoj keq.

Në moment e sipër çdokush do të vepronte në një mënyrë të caktuar. Eh, unë jam njeri që nuk i menaxhoj dot nervat dhe normal reagova ashtu si jam pa maska dhe siç kam vepruar gjithmonë. Më vjen keq që një Shqiptari e tërë të më su let mua pa ditur asgjë në lidhje me mua, me k ërc ënime, me ofen dime, me nxjerrje certifikatash personale familjare e shumë e shumë të tjera, duke e ditur që në fund të ditës ishte thjesht një reagim i momentit në një reality show.

Do të doja t’i kërkoja shumë falje edhe publikut, sepse realisht nuk ka qenë asnjëherë qëllimi im të bëj askënd të ndihet keq e për më tepër të papranuar nga unë. Ju lutem nga zemra gjithë këtë mllef ta shprehni për problemet sociale që kemi ditë pas dite dhe jo për një reagim të një 22-vjeçareje që në fund të ditës ka shumë për të mësuar nga jeta dhe është thjesht pjesë e një reality-show.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here