Shqiptarja ta këput shpirtin: Unë e shisja trupin tim për një copë bukë, po edhe vajza ime: Ajo e mbyllin në dhomë dhe me lugë!

0
41

This post has already been read 25 times!

Një dramë e rëndë dhe një histori e pabe sueshme është tra smetuar ditën e sotme në emisionin “me zemër të hapur”. Nëna ka treguar historinë e trishtë të saj, por të njëjtën gjë ka perjetuar edhe vajza e saj.

Historia rrëqethëse/ “I’u përgjërohesha të

Gruaja është ng acmuar dhe i është dashur të shesë trupin për të mbijetuar, ndërsa vajzën ia kanë ng acmuar dhe pros titu uar njerëz të tjerë, që falë ndërhyrjes së saj janë tashmë pas hekurave.

“Ma solli çupën në shtëpi një vajzë dhe më tha e kishte shoqe. Ajo më tha se po e ndihmonte vajzën time të linte dr og ën. Unë e dallova që ajo ishte një vajzë e keqe. Vajza ime kishte 2 vite që merrte dr ogë. Mbyllej në kuzhinë dhe përdorte lugët.

Ky çift vinte e merrte vajzën shumë herë në shtëpi. Çifti e dhu no nte vajzën, e to rt uronin. Iu për gjër ohesha të mos ma preknin vajzën.

Iu thoja e kam lindur 2 kile mish, mos ma përdorni vajzën. Ata me thoshin “pse ti do ta punosh këtë”.

Gjumi me televizorin ndezur mund t'iu shëndoshë, drita dëmton metabolizmin – A2 CNN

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here