Shtëpia ime,Fati im/Xhemilja bràktis Nuhun dhe Stambollin


Emineja shkon pranë Nuhut për ta bërë atë të flasë, duke e parë fare mirë se sa i mérzitur është ai. Edhe pse Nuhu nuk dëshiron të flasë, Emineja pjesërisht mëson nga ai se çfarë po ndodh. Mérzia e Nuhut është aq e madhe, sa ai réfuzon edhe t’i shkojë pranë Ali Rizasë, duke i thënë se i duhet të paraqítet fillimisht në shtëpi pranë Xhemilesë. Nuhu shkon, por pérballet me një pamje shumë të réndë. Xhemileja po fut valixhen në makinën taksi, dhe së bashku me Benalin dhe Myzhganin po largohet pa e kthyèr kokën mbrapa.

Ajo nuk kërkon as fàlje nga Nuhu dhe as nuk thotë ndonjë fjalë, veçse i uron gjithë të mirat. Sapo fútet brenda në makinë, ajo fillon të qájë me dénesë. Nga ana tjetër, Nermina shkon në shtëpi pas një lodhjeje të madhe në punë. Aty gjen Sulltanën me Sakinenë dhe kjo e fundit pyet për Zejnebin. Sapo Nermina i tregon se ajo do punojë edhe për pak orë në kompani, Sakineja e akúzon Nerminën se po e ngarkon shumë Zejnebin dhe kështu ajo nuk po ia shikon dot fytyrën së bijës. Páralélisht, Savashi mbledh guximin para Eminesë.

Ai e fton që të darkojnë së bashku, duke i theksuar se edhe ajo është lódhur së tepërmi nga gjithë ngjarjet e fundit. Emineja pranon menjëherë dhe e falenderon shumë, por çdo gjë merr një rrjedhë tjetër nga telefonata Nuhut. Ai telefonon Eminenë, si personin më të afërt për të ndárë dhímbjen që Xhemilja po i shkákton. Pa e diskutuar aspak me Savashin, Emineja kërkon ndjésë dhe niset drejt shtëpisë së Nuhut, duke i premtuar Savashit se nuk do e lérë në hárresë darkimin e tyre. Atë mbrëmje, Barëshi, Zejnebi dhe Nermina do darkojnë me Nesrinën dhe Tarikun.

Ato të dy kanë diskutuar gjithë ditën se duhet të ruhen nga Barëshi dhe në mbrëmje darkojnë me të, ku dukshëm Barëshi shfaq móspëlqimin për ato të dy. Tariku largohet për në tualet, dhe me një justifikim ngrihet edhe Nesrina nga tavolina. Që të dy hynë në të njëjtin tualet dhe Nesrina i afrohet për ta puthur në buzë, duke qenë se janë grúp i orgánizuar si dhe të dashur. Për pak sekonda, ato rrézikojnë t’i zérë Barëshi, por në çast Tariku híqet sikur është sémurë dhe Nesrina po i qëndron afër. Pasi dalin nga restoranti, Zejnebin e marrin në intervistë dhe bashkë me të fotografohet edhe Tariku. Gabimin e fotografimit të tij, e mbulon menjëherë Meltemi.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *