Një ak.sident fatal ka ndodhur në vendin tonë ku një familje prej 4 anëtarësh janë shuar.

Aksidenti ka ndodhur pak më parë në aksin Fier-Vlorë ku janë 4 vik.tima dhe 2 të pla.gosur.

Në videon e publikuar shihet se makina është shkatërruar plotësisht.

Disa qytetarë po përpiqen që të nxjerrin jashtë të bllokuarit ndërkohë ka ndërhyrë me shpejtësi edhe policia e cila po përpiqet të hap dyert e automjetit.

https://youtu.be/IH2CBprAmWU
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here