Shume me njohin, por pak e dine historine e jetes sime. Kur kam qene tre vjec, im ate me braktisi…

Shume me njohin, por pak njohin historine time. Kur kam qene 3 vjec im ate me braktisi, me eshte dashur te nderroj 4 shkolla per shkak te disleksise sime, dhe ne fund fare nuk u diplomova dot. 23 vjec humba shokun me te ngushte nga overdoza.

 

Ne 1998 njoha vajzen e vetme qe kam dashuruar. Prisnim nja vajze por abortoi ne muajin e tete. 18 muaj me pas nderroi jete ne nje aks.ident me makine. Qe nga ajo kohe kam evituar marredheniet serioze. Motra ime eshte me leu.ce.mi dhe kam dhuruar 70% te te ardhurave nga filmi Ma.trix per kerkim shkencor.

 

Nuk kam nje supervile, nuk kam truproja dhe nuk vishem neper butikë. Akoma udhetoj me metro dhe me pelqen shume. Sepse ne fund te fundit besoj qe, pavaresisht tragjedive, njeriu i virtytshem mund te shkelqeje. Nuk ka rendesi cfare ndodh ne jeten tende, gjithmone ia vlen te jetosh.

 

~Keanu Reeves

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *