Ky ushtrim i lehte matematike mund tju ngaterroje ne gjetjen e rezultatit. Ajo vihet re eshte nxitimi ne dhenien e rezultatit.

Per te zgjidhur kete ushtrim fillimisht duhet te beni shumezimin 10×10=100 pastaj me rradhe nga 10 te hiqni 100 (ketu gabojne shumica) = -90 dhe me pas nga ky rezultat te zbrisni 10 dhe si perfundim do te nxirrni -80.

Per me shume vizitoni faqen Kuriozitete Matematike


Previous articleMasat anti Covid/ Pëllumb Pipero ka një mesazh për Komitetin e Ekspertëve

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here