Si do të shkojë shpërngulja e Edes në shtëpinë e Serkanit? –

Eda kërkon që të vizatojë peisazhin për projektin e rradhës të Serkanit. A do ta pranojë Serkan punën e saj dhe të vendose vizatimin si pjesë të projektit?

Si do të shkojë shpërngulja e Edes në shtëpinë e Serkanit? Eda dhe Serkan të dy së bashku gatuajnë për Selinin dhe të fejuarin e saj…

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *