Si duket jeta e përditshme e adoleshentëve në Korenë e Veriut

0
11

Të gjithë kemi dëgjuar diçka në lidhje me Korenë e Veriut dhe jetën atje, kryesisht nga njerëzit që janë larguar nga vendi.

Koreja e Veriut është një nga vendet më të mbyllura në botë, kështu që ne me të vërtetë nuk mund ta dimë saktësisht se çfarë po ndodh atje.

Por disa njerëz që kanë vizituar, si dhe ata që kanë lindur atje, por janë larguar, ndajnë rregullisht atë që kanë parë dhe përjetuar.

Epo, sipas dëshmive të tyre, ne mund të hamendesohemi se si është jeta për njerëzit atje. Në këtë video, ju mund të mësoni më shumë rreth jetës së përditshme të adoleshentëve në Korenë e Veriut.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here