Si nuk e kemi ditur parajsa mbi tokë qenka afër Shqipërisë/ Zbulohte përse njerëzit aty jetojnë më shumë se 100 vite

0
31

This post has already been read 18 times!

Sardenja, ishulli i dytë më i madh i Italisë, njihet si vendi ku njerëzit jetojnë më gjatë në botë, duke i kaluar 100 vite jetë.

E quajtur “Vija Blu”, ky rajon mund të përmbajë përgjigje që do të ndriçojnë sekretin e jetës së gjatë.

Këtu janë disa informacione në lidhje me ‘ishullin parajsë’ të Italisë . Sardenja është një nga ishujt më të rëndësishëm të Italisë. Ky është gjithashtu ishulli i dytë më i madh në Mesdhe. Ishulli, i cili është bërë një qendër tërheqëse nga turistët me bukurinë e tij natyrore dhe historinë e rrënjosur thellë, ka një tipar që po tërheq dhe shkencëtarët.

Qytetet e vogla të ishullit, veçanërisht nga deti, janë të njohur për njerëzit me jetën më të gjatë.

Kjo veçori e Sardenjës, e njohur si “Vija Blu”, ka tërhequr gjithashtu vëmendjen e shkencëtarëve. Studiues të shumtë vijnë në rajon për të zbuluar sekretin e jetëgjatësisë.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here