Si qëndron e vërteta e shenjës në fytyrë të Nazimit? Nehir ndahet nga Nazim dhe… –

Nehir ndahet nga Nazim duke i dhënë atij një përqafim në shenjë falenderimi. Tarik i ndodhur në spital telefonon Nehirin duke i treguar për gjendjen e tij pa dijeninë e Nazimit.

Si do ta presë ky i fundit kthimin e saj? Si qëndron e vërteta e shenjës në fytyrë të Nazimit?

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *