Sigurisht që po – Korrieri.net


Moderatorja Lei Kraja është tepër aktive në rrjetin social Instagram duke ndarë me ndjekësit momente të ndryshme të ditës së saj, si profesionale ashtu dhe personale.

Së fundmi ajo ka zhvilluar një bashkëbisedim virtual me ndjekësit e saj.

Teksa i përgjigjej pyetjeve të tyre, një prej fansave e pyeti Lein nëse përdor fotoshop dhe ajo e pranoi pa asnjë kompleks duke u shprehur se të gjithë e përdorin.

“Sigurisht që po. Kush thotë ndryshe gënjen”, tha Lei.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *