Sindi çohet të godasë Mevlanin, situata del nga kontrolli, del jashtë emisionit edhe…

0
25

Nuk kane te ndalur skenat e papershtatshme ne Pperputhen.

Ka qene një koment i Julit që nuk u prit aspak mirë nga Sindi , e bëri që kjo e fundit të shpërthejë në studio dhe madje u largua.

E gjitha nisi, kur Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment.

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte

Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të godasë Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here