Në puntatën e sotme të “PërPuthen”, Sindi rrëfeu se ka shkelur rregullat e emisionit, pasi ka takuar jashtë disa nga konkurrentët, apo ish-konkurrentët.

Ajo tha se ka dalë në kafe me Atdheun e Elvisin, ndërsa shtoi se më këtë të fundit ajo ka shkëmbyer edhe mesazhe private, pas daljes së tij nga emisioni.

“Kam komunikuar me person atë ndryshëm, kemi dalë dhe për kafe. Me Atdheun, Locon. Kam shkëmbyer edhe mesazhe privat me Locon pas daljes nga emisioni edhe telefonata, por nuk jemi takuar”, tha ajo.

.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here