Dhe gjatë ditës së sotme Gjici nuk shpëtoi pa bërë një gjë që do tërhiqte vëmendjen e njerëzve.

Gafat nuk kanë të munguar nga ana e kryetarit të Bashkisë së Kuksësit, Safet Gjicit. Teksa ka qënë duke dhënë një intervistë Gjici ka ngatërruar një fjalë.

Me sa kam biseduar me trajnerin dhe me klubin nuk ka asnjë situatë koatike..klubi‘- thotë Gjici teksa duket tejet konfuz kur dëshiron të thotë fjalën ‘kaotike’ mirëpo bën ngatërrimin e dy gërmave.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Dhe gjatë ditës së sotme Gjici nuk shpëtoi pa bërë një gjë që do tërhiqte vëmendjen e njerëzve. Teksa ishte në shtëpinë e dy të moshuarve ku foli për pandeminë, i këshilloi që të mos preknin njeri pasi do kishin rrezik mirëpo përjashtoi veten. Në fund, kur po largohej nga shtëpia Gjici i dha dorën të moshuarve.

Fjala ‘koatike’ ishte gafa e dytë për sot…jemi në pritje të së tretës

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here