Faqja në mbrojtje të kafshëve në Instagram “Animal Rescue Albania”, ka publikuar një video tro.nditëse, ku një qytetar shihet duke kryer marr.ëdhënie sek.sua.le me qentë e rrugën.Ngjarja e shëmtuar ka ndodhur prapa Muzeut Kombëtar, në një nga zonat më të frekuentuara në zemër të Tiranës.Video është filmuar nga një qytetare e rastësishme, e cila i kërkon personit në fjalë të largohet që aty. “Po të filmoj, largohu që aty”,-dëgjohet të thote gruaja.

Marrëdhëniet se.ksu.ale me kafshë konsiderohen si çrregullim m.endor dhe në shumë vënde të ndryshme dë.nohen me bu.rg.Postimi i plotë i “Animal Rescue Albania”: Jetojme ne nje vend absurd ku perndiqen dhe zhduken qente cdo dite a thua se eshte problemi i vetem i ketij vendi. Nderkohe njerez te semu.re mend.erisht ne rastin me te mire por qe shume mire mund te jene dhe abu.zues neser, ne mes te Tiranes kryejne akte te tur.pshme me qente e rruges. Ky person eshte kapur duke tentuar te kryeje marred.henie se.ksu.ale me nje qen.Eshte e fri.kshme dhe tro.nditese pasi ne ate lulishte ne qender kalojne dhe luajne femije qe mund te shohin keto pamje, por dhe me e pabesueshme eshte sjellja e Policise ae Shtetit.

Policia e ardhur ne vendngjarje nuk ben asgje me pretendimin se personi eshte i se.mure men.derisht a thua se policia ka kompetencat e duhura per ta vleresuar kete. Por dhe sikur te ishte ky rasti ky person nuk mund te lihet i lire duhet te mare ndihme te specializuar dhe jo te lihet i lire per te bere veprime te tilla vazhdimisht.

Askush nuk skan.dalizohet se normal eshte pune qensh e kushdo mund te beje gjithshka me ta te abu.zoje vr.ase pe.rdhun.oje. Por kur keta individe neser mund te abu.zojne me femijet e motrat tona mos u habisni.

Lutemi nese viheni ne konktat me te ta raportoni ne polici.
Bejme thirrje Policise se Shtetit dhe organeve kompetente te reagojne dhe kryejne detyren e tyre me pergjegjesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here