Përfaqësuesja e shoqërisë civile, Brisida Gjikoni ka qenë sot e ftuar në emisionin “Breaking”,ku ka komentuar nismën e qeverisë për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.

“Presidenca Nishani ka më shumë vlera, e kam menduar shumë kohë këtë. Që zoti Ilir Meta e ka degraduar rolin e tij si presidentit i Republikës, do të veçoja Moisiun, Nishanin dhe Meidanin si president. Mendoj se jemi në një rast që nuk është se u çmend mazhoranca. Presidenti është një post që përfaqëson unitetin kombëtar, Meta me qëndrimet e tij ka bërë thirrje për luftë, sulmet ndaj kryeministrit, apo vajtja e tij në godinën e FRD-së. Gjatë gjithë kohës ka qenë i ashpër në qëndrimet e tij. Mendoj se Meta nuk është më figura elitare e kombit nuk e meriton atë pozicion dhe meriton të shkarkohet. Nuk mund të presim që ai të bëjë vrasje e të shkarkohet”, tha Gjikondi.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here