Prokurorit të Vlorës, Maksim Sota i është sekuestruar me urdhër të SPAK, një makinë që dyshohet se ia kanë blerë trafikantët e dro.ges.

Prokurori ka apeluar sekuestron dhe ka kërkuar që t’i kthehet.

Ndërkohë që seanca do të mbahet më 27 korrik, ku apeli i GJKKO-së do vendosë nëse do t’ja kthejë apo jo mjetin. Sipas burimeve nga SPAK, mjeti i prokurorit është blerë nga trafikantët e dro.ges.

Sipas SPAK-ut, prokurori Sota mbështeste grupin kriminal ku i ndihmonte për probleme dhe ndaj tij është ngritur akuza e shpërdorimit të detyrës.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here