Stresi i ka dedikuar një këngë shumë të ndjérë nënë së tij 2 vite më parë në “Kënga Magjike”. Kënga e reperit shumë shpejt u kthýe në himn për dashurinë ndàj nënave dhe disa djem gdhéndën në trup thénie të shképùtura prej saj.

Mirëpo sot Stresi ka marrë një mesazh të çudítshëm nga një ndjékëse e saj, që reperi nuk e ka prítur fare mirë.

“Kjo dashuri për mamatë i bën meshkujt shqiptar edhe italian më pussíes në botë”, i ka shkruar ndjékësja reperit në një foto.

Stresit nuk i ka shpëtuar ky mesazh dhe ka vendosur që përgjigjen e tij ta japë publikisht.

“Femrat shqiptare xhéloze pse mashkulli i vet e don nanën e vet. Po ti vajzë a e don nënën tënde? Çdo grua, çdo femër ka pozícionin e vet tek burri, por mos harroni të gjithë kemi ardhur në jetë nga një grua”, ka shkruar reperi.

Stresi ka treguar se ai ka një lídhje shumë të fòrtë me nënën e tij dhe se është personi i vetëm në botë që i përgjigjet në çdo moment. Ai ka thënë më herët se nëna i ka qëndruar pranë edhe në momentet më të vështíra dhe se i vjen keq që i ka shkaktuar mërzítje të pamerítuara.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here