Sulejmani Madherishem/ Rustem Pasha sulmohet nga kundershtaret

0
120

This post has already been read 24 times!

Në episodin e rradhës do të ndiqni:

#Çfarë do të ndodhë me konkubinen që tentoi të joshte Lytfi pashain?

#Si do të jetë përballja mes këtij të fundit dhe sulltaneshë Shah?

#A do të mundet Rumejsa t’i fitojë zemren princ Mustafait?

#Gjatë rrugës për në saraje Rustem pasha sulmohet nga kundërshtaret e tij.

#Por cili do të jetë plani i shpëtimit të tij?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here