Zogu i Tironës ka tërhequr gjithmonë vëmendjen. Shpesh është përfolur edhe në lidhje me seksualitetin. Shumë thonë se Hermes Nikaj është biseksual, e të tjerë edhe që është gay. Ajo që vetë djali na ka treguar publikisht është se ka qenë në një marrëdhënie sentimentale për një kohë të gjatë me një vajzë që quhej Anxhela, por që më pas u ndanë për arsye të cilat nuk u treguan kurrë.

E ngacmojnë për seksualitetin, por ai nuk reagon asnjëherë me inat. Sëfundmi në JOQ.al kanë mbërritur disa mesazhe in time mes Hermesit dhe një djali tjetër, i cili i kërkon s eks, por që duhet thënë, “Zogu” ia lë thatë.

 

1-242-443-164-195-14

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here