Ta rrëqethin shpirtin! Po ikin për një jetë më të mirë në Gjermani, ishin futur 11 veta në bagazh të makinës dhe tre ishin fëmijë

0
30

This post has already been read 28 times!

Ata po ikin për një jetë më mirë sepse vendi i tyre nuk u jep me një të ardhme. Raportohet nga mediat gjermane se në kufirin gjermano-austriak janë kapur disa refugjatë.

Gjermania pranon 5000 refugjatë sirianë | Gjermania | DW | 05.09.2013

E ditur bëhet se pol icia fede rale para ndaloi kontra band imin e dhjetë shtetasve afganë në kufirin gjermano-austriak.

Njëmbëdhjetë gra dhe burra po udhëtonin me një makinë të vogël. Ajo që është më e dhimbshme është se thuhet se 11 prej tyre ishin f utur në bagazh.

Mes tyre ishin dhe tre fëmijë, të moshës 1, 6 edhe 8 vjeç.

Afganët ulen afër së bashku në Gji

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here