Një për  plasje fjalësh ka ndodhur mes këngëtarit Labinot Rexha dhe Shkëlzen Jetishit-Xenit. E gjithë përp lasja ka filluar lidhur me një deklaratë të Labinotit rreth vet ë vra sj es së muzikantit Behar Morina.

Shkelzen Jetishi i reagon ashpër Labinot Rexhës: Tallavagji që e keqpërdor rastin për përfitime në dasma - GazetaBlic

Rexha në një intervistë të dhënë së fundi kishte pretenduar se arsyeja e ve tëv ra sjes së muzikantit Behar Morina lidhet me k rizë n financiare që e shkaktoi pandemia.

Pas kësaj deklarate, Shkëlzen Jetishi në një reagim për Gazetën Express tha se arsyen e v d ekjes së Morinës nuk e dinë as familja e as p ol icia, ndërsa e quajti Rexhën ‘tallavagji’.

Nuk mungoi edhe këtë herë reagimi i Labinot Rexhës, i cili e akuzoi Xenin për vje d hje të këngëve, ndërsa tha edhe se kanë hyrë në gjynah duke u marrë qytetarëve shuma të mëdha të parave për dasma.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here