Si do të shkojë mbledhja e parë e Zejnepit me bordin drejtues? Cila është arsyeja e vërtetë e hakmarrjes së Nesrinit?

Zejnep jep një intervistë për mediat. Ndërkohë Tarëk vazhdon t’i shtojë dyshimet Bareshit kur ai nuk pranon të dalë në foto si bashkëpunëtor i kompanisë që Zejnep drejton.

Çfarë do të thuhet mes Nuh dhe Emine?Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here