Ka përfunduar numërimi i votave për kandidatët në Bashkinë e Librazhdit.

Nga numërimi i kutive në 55 qendrat e votimit në këtë bashki, ka rezultuar se më i votuari është kandidati i PS, Taulant Balla.

Nga të dhënat shihet se Balla ka marrë në këtë bashki 6578 vota, i ndjekur nga kandidati i PD, Lefter Gështenja, i cili ka siguruar 3555 vota dhe më pas kandidatja e PS, Albana Hana, me 266 vota.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here