Të qeshura në studio/ Vogëlushi r efuzon Marina Vjollcën: Mos më puth mua se unë kam të dashur e ti ke burrë

0
41

Kur Vilsoni pa moderatoren u gëzua pa masë dhe vrapoi për ta përqafuar. Marina e puthi në faqe, duke i lënë një sh enjë me buzëkuq, por Vilsoni kërkoi që t’ja f shijë sepse i bëhet xhe loze e dashura duke shkaktuar të qeshura në studio.

Marina Vjollca: Të ta f shi apo do e mbash kujtim?
Vilsoni: Jo.
Ardit Gjebrea: Mos mo ta kishe mbajtur kujtim.
Vilsoni: Jo, jo.
Ardit Gjebrea: Pse ta shikon ndonjë dhe bëhet xh eloze?
Vilsoni: Po.
Marina Vjollca: Kush bëhet xhe loze more?
Vilsoni: E dashura.
Marina Vjollca: Vilson, nuk jam unë e dashura jote?
Vilsoni: Jo ti ke burrin.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here