Të shkretat ato nëna/ Dalin pamjet rrëqethëse, ja ku i gjetën pa jetë dy të rinjtë nga Malësia e Madhe, kurse i treti nuk i dihet ku është

0
20

This post has already been read 16 times!

Pas 5 ditësh kë rkime janë gjetur dy trupat e pajetë Klement Pepajn dhe Vilson Çutajn. Ndërsa për të tretin e zh dukur, Daniel Pepaj, ende nuk ka asnjë të dhënë ku mund të ndodhet dhe nëse është gjallë apo jo.

Ndërkohë ka dys hime të forta që Daniel Pepaj të jetë e kz eku tori i Klement Papajt dhe Vilson Çutajt, pasi të rinjtë para se të niseshin për në zonën e Vrithit janë ko nfl ikt uar për një vje dhje kan abisi.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here