Tea Trifoni ishte sot në “Trotuar” në Top Channel, ku në studio ishte e pranishme edhe Shqipe Hysenaj. Kjo e fu ndit i kujtoi historinë e dashurisë me Beartin, por Tea menjëherë r eagoi.

“Unë një vajzë e thjeshtë me një background të thjeshtë që s’ka lidhje me televizionin mora kaq shumë famë, fillimisht ishte pozitive dhe më pas u kthye e gjitha ne ga tive. Çfarë përfitova? Unë kisha imazhin më të mirë të mundshëm, tregova të vërtetën dhe ra po shtë”, tha ajo.
Por Shqipja nuk e la me kaq.
“Followersa fitove. Ti mendon se e tregove ti të vërtetën? Pse nuk e nxorre te profili jot i Instagramit? Kush i nxorri fotot?”, iu kthye Shqipja.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here