Temperaturat shkojnë në -15 gradë dhe i gjithë vendi mbulohet nga bora, zbulohet si do të jetë moti në vijim

0
15

Temperaturat shkojnë në -15 gradë dhe i gjithë vendi mbulohet nga bora, zbulohet si do të jetë moti në vijim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here