Ndërsa pritej që të dilte në një konferencë para mediave, duke thyer kështu heshtjen pas rezultatit të PD në këto Zgjedhje, Lulzim Basha është vonuar më shumë se një orë, duke lënë një grup të rinjsh jashtë selisë që të presin.

Sipas dyshimeve, mendohet se Lulzim Basha është ende brenda zyrës me aleatët dhe se ka debate për fortë për vijueshmërinë që do të ndiqet.

Megjithatë mbetet për t’u pritur se çfarë do të vendosë Basha.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here