Vertet e frikshme! The Simpsons kanë parashikuar vde.kjen e Tru.mp

The Simpsons, një prej serialeve më popullore në botë njihet po ashtu edhe për parashikimet e frikshme për ngjarjet që ndodhin në planetin tonë.

Së fundmi, një parashikim i saktë ishte vdekja e basketbollistit Kobe Bryant. Këto ditë po përflitet një tjetër parashikim që po i habit të gjithë… dhe ka nisur pikërisht pas infe.ktimit të presidentit të SHBA-ve Donald Trump me Koronavirus.

Pamjet ku Trump shihej në një ark.ivol në serial, janë transmetuar që në vitin 2017 në rrjetet sociale.