Thuhet se i kanë filmuar! Mësuesja nga Shkodra kap nxënësin dhe i fut duart poshtë pantallonave dhe e …

0
36

This post has already been read 33 times!

Një video skan daloze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese, me të cilën lihet të kuptohet se ka kr yer ak te të tur ps hme, në mos më keq, mar rëdh ënie se ksu al.

Në pamje shihet që gruaja në vi deo, e cila supozohet se është mësuesja, ng re pantallonat dhe nis të rregu llohet.

Edhe nxënësi, që në dukje është i mit ur, fillon të sistemojë veshjet pas momenteve me mësuesen. Videoja është publikuar nga një faqe në rrjetet sociale me emrin “An tidr oga”, dhe administratorët pretendojnë se videoja është xhiruar në qytetin e Shkodrës.

Në komunikim me redaksinë e Dosja.al, faqja virale që ka publikuar një sërë sk an dalesh, thonë se personi që dërgoi pamjet raporton se janë xhiruar në një shkollë në Shkodër. “Personi që e ka dërguar thotë që është̈ në Shkodër”, shkruan A nt idr oga.al.

Why You Should Visit Shkoder, Albania - Away With Maja

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here