Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE njofton se ditën e nësërme disa zona do të mbeten pa energji elektrike.

Për shkak të disa punimeve sipas OSSHE do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-16:00 në zonat e mëposhtme.

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 26 qershor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 26 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht: Rruga “Niko Avrami” , rruga “Myslym Keta”, rruga “Aleksandër Moisiu”

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al




Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here