Tm.erri qe kalonte 20 vjecarja, vjehri e dhu.nonte, burri e rri.hte

0
122

This post has already been read 27 times!

Ka përjetuar tm.errin, një vajzë e re 20 vjeçare, nga Peja, duke qenë cak i dhu.nës se.ksu.ale nga vjehrri dhe burri i saj. Muaj me radhë, vi.ktima ka duruar rrahjet dhe dhu.nën ndaj saj.

Babë e bir për rastin në fjalë janë arrestuar, ndërkaq prokuroria për të njëjtit kërkon 1 muaj parabu.rgim. “Mund të ju konfirmojë se ne tashmë kemi arrestuar të dy të dyshuarit. Për të njejtit nën dyshimin për dhu.nim si dhe dh.unë në familje, kemi kërkuar një muaj paraburgikm.

Senca dëgjimore për këtë rast pritet të mbahet sot”, ka thënë për mediat kosovare prokurori Ersan Qavolli, duke shtuar se të shtunën e kanë arr.estuar vjehrrin e saj e burri është arrestuar të premten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here