Deputeti i PSD Tom Doshi, i ka premtuar një mbështetësi të tij në Shkodër se do t’i mundësojë realizimin e një op era cioni për t’i bërë të mundur të ecë normalisht.

Dedë Marashi nga Prekali, gjatë një takimi që Doshi ka pasur në lagjen “Mark Lula” në Shkodër, i ka treguar problemin e tij. Babai i tre fëmijëve në moshën 18 vjeçare ka bërë një a ks ident që e ka lënë me pa sojë në lëvizje. Atij i duhet të ecë me pate rica dhe nuk mund të punojë.

Sikur të mos mjaftonte kjo, Dedë Marashit i kanë prerë KEMP-in duke i thënë se është i aftë për punë. Shkodrani ka thënë se tre kërkesa i kishte nisur Ministrisë së Shëndetësisë, por përgjigja kishte qenë negative, me pretendimin se ai ishte i aftë për punë.

Duke marrë shkas nga historia e Dedë Marashit, Tom Doshi i ka premtuar se o per acioni që i nevojitet për t’i rikthyer ecjen do të bëhet shumë shpejt, para datës 25 prill kur janë dhe zgjedhjet, dhe të gjitha shpenzimet do t’i mbulojë deputeti.

Deputeti i PSD Tom Doshi, i ka premtuar një mbështetësi të tij në Shkodër se do t’i mundësojë realizimin e një operacioni për t’i bërë të mundur të ecë normalisht.

Dedë Marashi nga Prekali, gjatë një takimi që Doshi ka pasur në lagjen “Mark Lula” në Shkodër, i ka treguar problemin e tij. Babai i tre fëmijëve në moshën 18 vjeçare ka bërë një aksident që e ka lënë me pasojë në lëvizje. Atij i duhet të ecë me paterica dhe nuk mund të punojë.

Sikur të mos mjaftonte kjo, Dedë Marashit i kanë prerë KEMP-in duke i thënë se është i aftë për punë. Shkodrani ka thënë se tre kërkesa i kishte nisur Ministrisë së Shëndetësisë, por përgjigja kishte qenë negative, me pretendimin se ai ishte i aftë për punë.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here